Vivien válaszol

Kérdésed van? Tedd fel Magyarország legismertebb swinger írónőjének akár név nélkül! Írj levelet a [email protected] címre, a legfontosabb, a legtöbbek érdeklődésére számot tartó kérdéseket anonim módon közzé is tesszük itt, az oldalon.


Női kérdező: "Tudom,hogy nincs felső korhatár...vagy mégis?....lehet,hogy bújkál a kis ördög...de tisztába vagyok s korommal…"

Vivien Moss.: A swinger nem csak a fiatalok kiváltsága. Ez nem egy diszkó, ahonnan kinéznek, ha 30 év feletti vagy, sőt. A swingerhez igenis kell egyfajta érett gondolkodás. Fontos, hogy tiszteld a másik embert, nemtől és társadalmi státusztól függetlenül.


Női kérdező: "Én azt olvastam nem túl előnyös egy nőnek egyedül mennie... mi van például a gátlásokkal? Vagy van az a mennyiségű ital? Én is szemezgetek a swingerrel jó ideje, de valahogy nem mertem még belevágni."

Vivien Moss: Miért lenne gond egy nőnek egyedül? A klubban senki sem harap, egyenlőség van, és a nem, az nemet jelent. Csak az fog történni, amit szeretnél, hogy történjen. Én többször mentem le egyedül, és soha semmi atrocitás nem ért. Az egyetlen ok, amiért én jobban szeretek párral menni, az hogy nekem személy szerint a párcserés négyes a kedvencem. A gátlásokat nem az alkohol oldja, hanem a pozitív visszajelzések, amelyből a szóló csajok amúgy bőven részesülnek, úgyhogy ez ne legyen visszatartó erő, érezd jól magad!


Férfi kérdező: "Voltam már többes szexben. De ott három vagy négy ember volt, előre egyeztetve. Érdekel az életforma, de a párom ellenzi."

Vivien Moss: Nem gondolom, hogy emiatt másik párt kellene keresned kellene hozzá feltétlen, bár tény, hogy sok álmatlan éjszakát tud okozni az, ha a pár két tagjának szexualitása nagyon távoli síkon mozog. Először egy kis beszélgetést javasolnék, hiszen az elzárkózás talán a nem megfelelő mennyiségű és minőségű ismeretek miatt van. Javaslom, hogy iratkozz fel a hírlevelünkre, hamarosan lesz olyan rendezvényünk, amelyen kezdő pároknak adunk tájékoztatást, hátha az ismeretek birtokában majd máshogy látja ezt a kérdést. De valamit biztosan kerüljetek el: hogy egyoldalúan, valamelyik fél akarata nélkül vagy akarata ellenére próbálkozzatok meg a swingerrel! 99%, hogy sérülés lesz a vége!


Férfi kérdező: "Egyedül férfiként nehezen fogadnának, mert sok a jelentkező... Vagy nem?"

Vivien Moss: "A swinger klubokban talán a szóló pasiknak van a legnehezebb helyzetük. Mindig akad ténfergő férfi, aki nem találja a helyét, próbálna beszállni a már akcióban lévőkhöz, ahelyett, hogy ismerkedne, kommunikálna, próbálna kapcsolódást találni a társalgóban. Igen, urak, a swinger nem bordély, nem a belépődíjért felkínált prostik várnak majd, akik egy simításra azonnal szétteszik a lábukat. A swinger a kölcsönös választásról és a kölcsönös élvezetről szól, szimpátia alapú. Beszélgess, barátkozz, ismerkedj, mert a felejthetetlen kalandok akkor várnak szólóként, ha tudsz alkalmazkodni a pár egységéhez és tiszteled a másikat!


Női kérdező: "Tudom hogy ez tényleg buta félelem, de elmondom: a partnerem elvesztése a félelmem."

Vivien Moss: Igen, ez egy nagyon gyakori kérdés. Először gonosz leszek: Bármikor megtehetné a hátad mögött is… - ez már a tünet, nem a betegség. Nézz mélyebbre: azért félsz, mert már e nélkül is gyenge a kapcsolatotok és "benne van a pakliban" a szakítás? Mert a swinger a rossz kapcsolatot végleg tönkreteszi, a jó kapcsolatot megerősíti.

Elég őszinte és bensőséges a kapcsolatotok ahhoz, hogy meg tudd beszélni vele a vágyaidat? Ha nem vagytok képesek beszélni sem erről, először ezen dolgozzatok! Ha egyáltalán semmi esély a kommunikációra, biztos, hogy ő a legalkalmasabb partner, akit találhatsz?

Ha viszont ez nem probléma, két lehetőség marad: vagy érdekli őt is vagy nem. Ha érdekli őt is, mélységében tudtok a szexualitásról beszélni és együtt élitek meg az álmaitokat, miért keresne mást? Mit nem kap meg a kapcsolatotokból? A swingerek körében pont azért ötödakkora a válások aránya, mert hülye lenne valaki egy érzelmileg stabil kapcsolatot elhagyni, amelyben a szexuális vágyait is maradéktalanul megélheti. Mit tudna neki adni egy másik pár ennél többet? A kulcs tehát nem az, hogy kivel fekszünk le, hanem hogy kivel akarunk felébredni és hogy mennyire tud mellettünk boldog lenni a párunk. A swinger vagy eszköz lesz a még nagyobb boldogság eléréséhez vagy szétbontja azt a kapcsolatot, amelyik már amúgy is érett a szétbomlásra.


Női kérdező: "Vonz a swinger, de még sohasem próbáltam, viszont nyomja a gondolat a tudatomat. Érdekes, de például nem az vonz hogy egyszerre két férfi kényeztessen... Kíváncsi vagyok úgy egyben, az egészre. Az emberekre, hogy milyenek, de ha már ott vagyok és kedvemre valót látnék, azt hiszem, hogy nem utasítanám vissza."

Vivien Moss: Hétköznapi emberek, hétköznapi kinézettel és majdnem hétköznapi vágyakkal. Pontosabban a vágyak hétköznapiak, csakhogy létezésük itt megengedett, nem pedig hét pecsét alatt titkolandó. Nem, szerintem sem utasítanád vissza, mert imponálna a közeledése, az, hogy tisztán, őszintén és megnevezett szándékkal kezdeményez, nem hazudik, nem átver, nem kicsal. Tudod, hogy miért mész oda, és pont azt kapod, amiért odamész. Mi tart vissza? Mi a legrosszabb, ami történhet? Legfeljebb nem tetszik és békességben hazamész - vagy életed egyik legizgalmasabb élménye kezdődik el!


Női kérdező: "Válogatós vagyok… vajon megtalálnám a megfelelő férfit? Beszélgetés ismerkedés nélkül szeretkeznék-e vele? És mi lesz ha felejthetetlen éjszakát okoz?"

Vivien Moss: Mindenki válogatós, akinek mindegy, az nem a swingerbe való. Az igényes emberek mindig szimpátia alapján döntenek. Megtalálod-e a megfelelőt? Nem tudni. Számtalanszor jártam úgy, hogy nem volt szex a swinger klubban, csak buliztunk, iszogattunk, táncoltunk. Máskor meg szinte első látásra egymásnak ugrottunk. Egyszer hopp…, viccet félretéve nem biztos hogy lesz, de ha mégis, akkor az biztos igazán kellemes emlékké válik. Ha szóló, és te is, akkor megismétlitek amíg tetszik. Semmi nem zárja ki, hogy komoly kapcsolat legyen belőle, ha mindketten szabadok vagytok. Lehet, hogy ott talál meg az örök szerelem. De most tényleg… mi vesztenivalód van?