A párcsere 9 alapszabálya

Mi a swinger?

A swinger kifejezés nagyon lecsupaszítva párcserét jelent. 

Valójában ennél sokkal-sokkal több, filozófia és életforma is. A swinger életforma gyakorlatilag szinte teljeskörű palettáját kínálja a felnőtt szórakozás szabad akarattal történő élvezetének, amelynek mindössze egyetlen szelete a párcserés szex. A swinger egy életszemlélet, amely az szereteten, tiszteleten, őszinteségen, az emberek nem birtokló párkapcsolatán és szexuális szabadságán alapszik. Lássuk, mi kell ahhoz, hogy jól működjön! 

A swinger szabályai

Először is a legfontosabb alapszabályok:

 1. A swinger életforma nem alkalmas a megromlott kapcsolat megmentésére valamint soha ne engedd, hogy akaratod ellenére rávegyenek. A swinger teljes mértékben az együtt, szabadon meghozott döntésen és a teljes egyenlőségen alapszik

 2. A nem kívánt terhesség és szexuális úton terjedő betegségek elkerülése érdekében mindig használj óvszert. Mindig. Kivétel nincs.

 3. Teljes diszkréciót adj, cserébe ezt is várhatod. Képet, videót semelyik klubban sem készíthetsz - valószínűleg te sem szeretnéd, ha valaki ilyesmivel rendelkezne rólad. Viszont ne használj álnevet vés ne hazudja magadról, mert nagyon visszásan hat!

 4. Ne feledd: mindent lehet, de semmi sem kötelező. Amennyiben a teljeskörű monogámiában és a kizárólagosságban hiszel, továbbá nem tudod elképzelni, hogy bármiféle szexuális kapcsolatot létesítsetek a párkapcsolatokon kívül, akár csak passzív szemlélődő formájában sem, és úgy érzed, hogy a szexualitásotok kizárólag rátok és a hálószobátokra tartozik, abban az esetben a swinger nem neked/tek való. És ezzel nincsen baj!

 5. Amennyiben a monogám kapcsolatban hiszel, de egy kisördög a mélyben kiváncsivá tesz téged és/vagy a párodat, először is kommunikációra van szükség köztetek, hogy pontosan megismerjétek és feltárjátok a vágyaitokat egymás előtt. Ha a kapcsolatotok valóban mély, nem szabad attól tartanod, hogy őszintén beszélj a vágyaidról, a másik fél pedig legalább arra nyitott kell legyen, hogy meghallgasson és elgondolkozzon rajta.

 6. Nem mindenki ugyanolyan. Ha például a teljes párcsere nem vonz, számotokra még mindig érdekes lehet a soft swinger. A soft swingerben nem történik párcsere, maximum egymás melletti szeretkezés két (vagy több) párnak. A két hölgy páros lányos játéka a két pár igényétől függően lehet kívánt, vagy nem kívánt fűszer.

 7. Amennyiben túl vagytok rengeteg swingerrel kapcsolatos kommunikáción, esetleg tapasztalaton tovább lehet lépni, és elgondolkodni a párcserén. A féltékeny birtokló szerelmet mindenképpen félre kell tudni ehhez tenni. Ne feledd, mindig ti, a pár vagytok az egység, és a ti igényeitek az elsődlegesek magatokkal szemben.

 8. Bármi bármikor leállítható, és egyre fontosabb szerepe van az őszinte kommunikációnak. Meg kell tudni osztani egymással a legbelsőbb félelmeiteket is ahhoz, hogy a swinger ne okozzon sérülést a kapcsolatotokban. Ez nem egy versenyfutás, nem kell rohanni, minden közös tempóban kell történjen. De merd is leállítani, ha valami nem komfortos a számodra!

 9. Találd meg a megfelelő formát! Nem csak swinger klubok léteznek! Amennyiben a meghitt kislétszámú szórakozást kedveled szervezhettek pikáns páros társasozó partit 4-6-8 fővel. Egy kis vacsi ki mit hoz alapon, egy szexi hangulatoldó társasjáték, majd az este folytatása bármi lehet, aminek a kereteit persze előre le kell egyeztetni a résztvevőkkel. Erre nem is egy, swinger jellegű társkereső oldalon találsz szívesen jelentkezőket.Amennyiben bírod a sok embert, és a party hangulatot, valamint nem jössz zavarba egy átlagnál sokkal túlfűtöttebb látványvilágtól, akkor a klublátogatás igazán nektek való szórakozás lehet. Vacsi, zene, tánc, iszogatás. Ne lepődj meg, a dresscode szexi fehérnemű!

  Amennyiben szeretitek a házibuli hangulatot és a nagy baráti társaságot, rengeteg olyan csapat van, akik az életben a mindennapokban is tartják a kapcsolatot, együtt buliznak, együtt utaznak (nappal mondjuk Balaton/tengerpart, éjszaka közös felnőtt szórakozás). Mindenki abban vesz részt amiben akar, de az ilyen csoportoknak az egymáshoz kötődése sokkal közelibb, mint az egy klubban valaha kialakulhat.

  Amennyiben csak megélnéd az édeshármas valamelyik formáját, esetleg extrákkal rendelkező szoros baráti kapcsolatot alakítanál ki egy harmadik személlyel vagy másik párral, arra is könnyen találsz megoldást, visszautalva az ilyenfajta társkeresőkre. Sok olyan szingli/pár van, aki a swingeren belül, párként párral alakítana ki zárt, mást be nem engedő monogám kapcsolatot.

 

 

A lehetőségek tárháza még mindig megengedné a bőbeszédű folytatást, de igyekeztem a legjellemzőbbeket megfogalmazni neked. Ha esetlegesen ezek után még további kérdéseid lennének írj a [email protected] e-mail címre, és próbálom mihamarabb megválaszolni neked.